”București RE:imaginat”: spații de relaxare în cartierul tău

Au inceput inscrierile pentru Bursa de idei „București RE:imaginat”, anunta ARCUB.

De această dată, liceenii din București creează spații de relaxare în cartier cu proiectul „TU-act [Teens Urban Acupuncture]”. Adolescenții interesați se pot înscrie până la data de 30 noiembrie.

U_act [Teens Urban Acupuncture] este un proiect cu și despre adolescenți. Acesta se desfășoară în perioada noiembrie-decembrie 2022. Liceenii pot să creeze „o intervenţie de acupunctură urbană prin transformarea unei zone neatractive din oraş, pe care o tranzitează frecvent, într-un spaţiu de petrecere a timpului liber cu prietenii lor”. 

ARCUB anunță că proiectul a început cu un apel pentru înscrieri (liceenii se pot înscrie în perioada 21-30 noiembrie). Cele mai bune idei vor intra într-un hackaton de trei zile (în perioada 9-11 decembrie) la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Mai apoi, proiectele vor fi pregătite pentru concursul de idei în cadrul unor ateliere, alături de profesionişti şi studenţi din domeniu. Ideile dezvoltate în timpul proiectului vor face parte dintr-o expoziţie de grup, la finalul lunii decembrie.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.