Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru; 2.400 de steaguri tricolore şi NATO arborate

arhiva

Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru în perioada următoare pentru a marca desfăşurarea la Bucureşti a reuniunii miniştrilor Afacerilor Externe din statele membre ale Alianţei Nord-Atlantice.

„Pentru că Bucureştiul găzduieşte Reuniunea miniştrilor de externe ai statelor NATO, în perioada 25 – 29 noiembrie, prin Direcţia Generală de Arhitectură şi Monumente de For Public, Primăria Capitalei va ilumina arhitectural suprafaţa Arcului de Triumf în albastru şi va arbora steagul României şi steagul NATO în arcada monumentului”, precizează PMB pe pagina sa de Facebook.

Tot în acest context, Primăria Capitalei informează că vor fi amplasate aproximativ 2.400 de steaguri tricolore şi NATO în zona centrală a oraşului, până la ieşirea din Bucureşti spre Aeroportul Otopeni (zona Podului Băneasa).

Având în vedere că după Ministeriala NATO de la Bucureşti este marcată şi Ziua Naţională a României, PMB anunţă că Administraţia Străzilor a marcat deja culoarul pentru defilarea prilejuită de ziua de 1 Decembrie în zona Arcului de Triumf.

Pentru cetăţenii care vor participa la defilare, vor fi montate trei ecrane de tip LED pe traseul Arcul de Triumf – Piaţa Victoriei.

Efectivele Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti participă, sub coordonarea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, pentru asigurarea măsurilor de ordine şi linişte publică conform atribuţiilor Legii 155/2010, menţionează PMB.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.