Qatar 2022: Argentina invinge si convinge, Polonia se califica cu noroc!

Ziua a fost inchisa la Cupa Mondiala din Qatar de catre jocurile care au incheiat Grupa C, Polonia-Argentina si Arabia Saudita-Mexic.

Argentina lui Messi a jucat in sfarsit la nivelul asteptat de fanii fotbalului, selectionata condusa din teren de Messi etaland un fotbal spectaculos si ofensiv din prima pana in ultima clipa a meciului impotriva Poloniei.
Desi s-au aparat supranumeric tot meciul si nu au avut o prezenta ofensiva serioasa, polonezii nu au rezistat valurilor de atacuri sud-americane, scorul de 2 la 0 in favoarea Argentinei fiind unul care nu a reflectat realitatea din teren.
Dupa ce in prima repriza Messi a ratat un penalty in minutul 39, argentinienii au marcat de doua ori prin Mac Allister (min 46) si Alvarez (min 67).
Si desi nu au jucat aproape nimic si au pierdut, polonezii s-au calificat, totusi, datorita rezultatului din celalalt meci al grupei!

Cea de-a doua partida din etapa a treia a grupei C a opus Mexicul si Arabia Saudita.
Mexicanii, mari favoriti ai intalnirii, au dominat jocul si au parut ca reusesc sa se califice in optimi atunci cand au condus prin golurile lui Martin (min 47) si Chavez (min 52), insa totul s-a prabusit in prelungirile partidei, atuinci cand Al Dawsari (min 90+5) a inscris pentru sauditi.

Rezumatul etapei finale a Grupei C:
Argentina-Polonia 2-0
Mexic-Arabia Saudita 2-1

Clasament Grupa C
1. Argentina 6 puncte 5:2 golaveraj
2. Polonia 4 puncte 2:2 golaveraj
3. Mexic 4 puncte 2:3 golaveraj
4. Arabia Saudita 3 puncte 3:5 golaveraj

Autor: Bogdan Bratila

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.