Qatar 2022: Messi inscrie, Argentina se califica in sferturi!

Ziua a fost inchisa la Cupa Mondiala din Qatar de catre optimea de finala disputata de Argentina si Australia, un meci in care sud-americanii condusi de Leo Messi si-au respectat statutul de mari favoriti.

Firesc, argentinienii au condus jocul in mare parte, fiind echipa mai buna, care nu doar a tinut mingea mai mulkt ci a fost ofensiva cu adevarat, jocul fiind unul spectaculos.

Si daca toti ochii erau atintiti spre Leo Messi, decarul argentinian nu a dezamagit, el deschizand scorul in minutul 35 din pasa lui Otamendi si reusind sa isi creeze mai multe alte ocazii, pe langa rolul de pasator de cea mai buna calitate pe care si l-a indeplinit cu brio.

Desi au dominat partida, desprinderea pe tabela a venit in urma unei greseli enorme a portarului de la Antipozi!
Astfel, in minutul 57 Alvarez a reusit sa ii fure balonul portarului australian dupa ce acesta a incercat sa il dribleze pe atacntul argentinian.
O greseala enorma care i-a costat incredibil de mult pe „canguri”…
Spun acest lucru pentru ca, desi nu au jucat mare lucru, australienii au reusit sa puncteze in minutul 77 atunci cand un sut a fost deviat in propria poarta de catre fundasul aregntinian Enzo Fernandez,

Argentina reuseste pana la urma sa castige, desi diferenta pe tabela trebuia sa fie mai mare,si se califica in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, acolo unde va infrunta Olanda, sambata, 9 decembrie!

Autor: Bogdan Bratila

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.