600 de blocuri fără căldură și apă caldă în București!

În acest moment, există 600 de blocuri din București care nu primesc apă caldă și căldură din cauza avariilor, a declarat primarul general al Capitalei Nicușor Dan.

Situația este cauzată de patru avarii mari, dintre care două au survenit în zona de vest – Iuliu Maniu, Gorjului, una pe Splaiul Unirii și una pe Calea 13 Septembrie, a explicat Nicușor Dan.

Primarul spune că, înaintea acestor avarii, au fost două – trei zile în care sistemul de termoficare ar fi funcționat „destul de bine” furnizând agent termic „aproape, pentru toată lumea”. După remedierea acestor avarii, „o să fie bine”, dar nu și pentru cartierele situate la capetele de rețea de termoficare, precum Aviației sau Colentina,mai spune primarul general al Capitalei.

„Stau sus, la etajul nouă. Nu am pic de căldură. (…) Ce să fac? Căldura ne-o bagă, plătesc, plătesc. De plătit, plătesc. Să nu mai plătesc și, atunci, stau și eu în frig. Pun și plapuma, pun tot pe mine și stau. Dar plătesc prea mult din pensia mea de 17 milioane (… de lei vechi n.r.).”

„De când a dat drumul la căldură, stau în frig. N-am avut nicio zi. Nicio zi n-am avut. Șaptezeci și cinci de ani am. Nu se poate așa ceva!.”

„Mult, 3 milioane, eu singură, atâta plătesc.”

Sunt câteva opinii culese de reporterul București FM. Locuitorii din Militari se plâng că nu au apă caldă și căldură de la debutul sezonului de încălzire și totuși plătesc foarte mult pentru ceva de care practic nu beneficiază.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.