Qatar2022: Samba sau dezastru pentru Brazilia in sfertul de finala impotriva Croatiei?

Croatia si Brazilia deschid astazi, de la ora 17:00, faza sferturilor de finala de la Cupa Mondiala din Qatar.

Desi porneste drept mare favorita a intalnirii, Brazilia nu are in fata o confruntare usoara, Croatia reusind sa treaca in optimile de finala de marea surpriza a competiei, nationala Japoniei!

Chiar daca i-au eliminat pe niponi la penalty-uri, croatii au aratat ca stiu sa se apere si ca formeaza un grup omogen, capabil sa infrunte cu brio echipe cu un stil de joc mai ofensiv.

Brazilia lui Neymar, pe de alta parte, are o singura tinta cu adevarat la aceasta competitie, anume castigarea trofeului.
Nimic mai putin!

Dupa ce au trecut la pas de Coreea de Sud in optimi cu 4 la 1, toate cele 4 goluri fiind marcate inca din prima repriza, selectionata cariocas, de 5 ori campioana mondiala, va etala probabil inca de la inceputul meciului un joc ofensiv, capacitatea de posesie si constructie ofensiva a brazilienilor fiind una cu adevarat fenomenala.

Cu Neymar, Richarlison, Vinicius Jr, Raphinha, Paqueta, Rodrigo sau Pedro, sud-americanii se anunta drept mari favoriti la calificare in semifinale, insa trebuie sa fie atenti la lectiile pe care le-au invatat Belgia, Canada, Maroc ori Coreea de Sud de la croati!

Partida va fi transmisa in direct de TVR.

Autor: Bogdan Bratila

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.