Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Trei premiere vin în cinematografe, din acest weekend. Daca ți-era dor de Motanul Încălțat, ai ocazia să-l revezi în noile aventuri din pelicula ”Puss in Boots: The Last Wish” (Motanul încălțat: Ultima dorință).

Și pentru că nimeni altcineva nu ar fi dat viață mai bine personajului, Antonio Banderas revine și este vocea carismaticului motan. Alături de el vin Salma Hayek, Florence Pugh si Olivia Colman.

Pentru prima dată în mai bine de un deceniu, DreamWorks Animation aduce o nouă aventură în universul Shrek, asta în timp ce îndrăznețul haiduc Motanul Încălțat descoperă că pasiunea pentru pericol și-a pus amprenta pe sănătatea lui.

Se spune că pisicile au nouă vieți, însă șiretul nostru motan a distrus opt din ele și a pierdut numărătoarea pe parcurs. Recuperarea lor îl va trimite pe Puss In Boots în cea mai mare aventură de căutare de până acum. Dar, cu o singură viață rămasă, Motanul va trebui să se umilească și să ceară ajutor fostei lui partenere și dușmance: captivanta Kitty Soft Paws, interpretată de Salma Hayek.

De ce este ”Motanul încălţat: Ultima dorinţă”, un film perfect pentru a fi vizonat în perioada vacanţei de iarnă? Pentru că „te învaţă să preţuieşti viaţa mai mult decât orice altceva – ai o singură viaţă şi trebuie să o trăieşti din plin!” – a raspuns Antonio Banderas.

Așadar, din 9 decembrie, urmărește la cinema, noile aventuri ale Motanului Încălțat si află cine este cu adevărat Puss in Boots!

Tot pe marele ecran, pasionații de drame thriller au ”Conspirație la Cairo”, o producție de anul acesta, în regia lui Tarik Saleh. Pelicula îi pune pe afiș pe actorii Tawfeek Barhom, Fares Fares, Mohammed Bakri și Mehdi Dehbi.

”Conspirație la Cairo” este un thriller politic plasat în Universitatea Al-Azhar din Cairo, epicentrul puterii în islamul sunnit.

Adam, fiu de pescar, este primul din familia lui care primește o bursă de studii la Al-Azhar. În prima zi a noului an universitar, Marele Imam se prăbușește și moare în fața studenților adunați în curtea moscheii.

O serie de evenimente îl aduc pe Adam în mijlocul luptelor pentru putere, în care sunt implicate serviciile secrete egiptene.

Tot o dramă este și filmul ”Rețeaua Jane”, regizat de Phyllis Nagy, cu o distribuție ce nu poate fi trecută cu vederea: Elizabeth Banks, Sigourney Weaver, Chris Messina, Wunmi Mosaku și Kate Mara.

Chicago, 1968. Joy este casnică şi duce o confortabilă viaţă de suburbie alături de soţ şi fiică. Dar o sarcină nedorită riscă să-i pună viaţa în pericol şi Joy îşi dă seama că sistemul medical este incapabil s-o ajute.

Încercarea ei de a găsi o cale de ieşire din această situaţie o va face să descopere The Janes, o organizaţie clandestină formată exclusiv din femei care i-ar putea oferi o alternativă mai puţin riscantă. Iar viaţa lui Joy se va schimba o dată pentru totdeauna…

În ce fel? Te las pe tine să descoperi la cinema, din 9 decembrie. Acestea sunt premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.