FOTO & VIDEO: Sărbătoare mare în familia București FM la Targul Gaudeamus Radio România

Aseară, la Târgul de carte Gaudeamus Radio România, emoția și bucuria visurilor împlinite au strălucit în privirile colegelor și prietenelor noastre, Ioana Brușten și Adelina Tocitu.

Cărțile lor, „E cel mai bun. Români în Scoția” și “De la Cenzură la Libertate. Audiovizualul din Dobrogea”, au fost lansate, cu succes deplin, în fața ascultătorilor #BucurestiFm, a colegilor și a familiilor minunatelor protagoniste.

Între copertele cărților lor vei descoperi câtă muncă se află în spatele poveștilor de succes ale oamenilor care au îndrăznit să creadă în forțele proprii și să o ia de la capăt într-o altă țară și ce a însemnat Radio Vacanța în contextul cenzurii comuniste, pagini de istorie a audiovizualului dobrogean aflat în călătoria sa spre libertatea cuvântului.

Despre Ioana și Adelina și despre cărțile lor s-au spus lucruri frumoase.
Despre munca din spatele acestor nou lansate volume, despre talentul autoarelor, despre pasiune și prietenie și despre noile proiecte aflate în lucru au vorbit Flavia Voinea, Mihaela Ioniță, Răzvan Ursuleanu, Florin Brușten și Daniel Sârbu, oameni de radio, jurnaliști, oameni care iubesc cuvântul.

Un lucru e cert, Ioana Brușten și Adelina Tocitu au fost aplaudate la scenă deschisă, iar cei prezenți s-au bucurat să le fie alături.

#BucurestiFm #Gaudeamus #RadioRomania #carte #AiciECapitala

Autor: Monica Liche

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.