Qatar 2022: Argentina trece triumfal de Croatia si se califica fabulos in finala!

Faza semifinalelor a fost disputata de Argentina si Croatia, un meci in care sud-americanii condusi de Leo Messi si-au respectat statutul de mari favoriti.

Foarte inteligent, argentinienii au renuntat la posesia sterila, preferand arma contraatacului, jocul fiind unul spectaculos.

Si daca toti ochii erau atintiti spre Leo Messi, decarul argentinian nu a dezamagit, el deschizand scorul in minutul 34 dintr-un penalty pe care l-a executat perfect!

Iar „pumele” au continuat recitalul atacurilor letale impotriva unei echipe croate care a facut din nou un joc nesarat, insa in care nu a mai avut noroc cu carul precum in meciurile precedente!

Si astfel, Julian Alvarez, tanarul atacant al lui Manchester City, a reusit o cursa de peste 60 de metri in urma careia a inscris golul doi al sud-americanilor.

Acelasi Alvarez a reusit dubla dupa o faza superba reusita de Leo Messi in minutul 69, atunci cand superstarul argentinian a driblat cum a vrut si a transformat apararea Crosatiei intr-o gluma si i-a pasat tanarului sau coleg, care nu a avut de indeplinit decat o simpla formalitate!

Argentina reuseste sa se califice absolut meritat in finala Cupei Mondiale, acolo unde va infrunta castigatoarea semifinalei dintre Franta si Maroc, duminica, 17 decembrie, in vreme ce Croatia va disputa finala mica sambata, 16 decembrie!

Autor: Bogdan Bratila

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.