Qatar 2022: Franta invinge si convinge si se califica in finala!

Sursa: www.flashscore.com

Faza semifinalelor a fost inchisa de Franta si Maroc, un meci in care europenii condusi de Mbappe si-au respectat statutul de mari favoriti in fata surprizei acestei Cupe Mondiale, Marocul.

Franta si-a facut meciul usor incepand foarte ofensiv meciul, Hernandez deschizand scorul repede pentru reprezentanta Hexagonului, in minutul 5, atunci cand in urma unui atac indelungat a reusit sa puncteze din pozitie de singur cu portarul Bono!

La adapostul acestui avantaj „cocosii galici” au cedat posesia si au preferat tactica loviturilor pe contre, o strategie care s-a dovedit a fi castigatoare.

Exceptand marea ocazie venita pe finalul primei repriza, atunci cand Jawad El Yamiq a trimis din foarfeca un balon respins in extremis de LLoris in corner, Franta a reusit sa temporizeze partida.

Si, asa cum incepuse impetuos si eficient, fosta campioana mondiala a inchis partida in aceeasi maniera, Kolo Muani a îndeplinit in minutul 79 o simplă formalitate și a împins mingea în poarta goală după o respingere care l-a derutat pe portar!

Franta reuseste sa se califice meritat in finala Cupei Mondiale, acolo unde va infrunta castigatoarea semifinalei dintre Argentina, duminica, 17 decembrie, in vreme ce Maroc va disputa impotriva Croatiei finala mica, sambata, 16 decembrie!

Autor: Bogdan Bratila

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.