LIVE Foto & video: RĂZBOI în Ucraina! Zelenski cere un scut fiabil de apărare aeriană!

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a cerut, din nou, un scut fiabil de apărare aeriană, pentru putea combate atacurile rusești.

”Dragi parteneri! Găsiţi o oportunitate de a oferi Ucrainei o protecţie fiabilă a cerului, un scut fiabil de apărare aeriană. O puteţi face. Puteţi oferi protecţie poporului nostru – protecţie sută la sută împotriva acestor atacuri teroriste ruseşti. Când se întâmplă acest lucru, principala formă de teroare rusă – teroarea rachetelor – va deveni pur şi simplu imposibilă. Şi asta va însemna siguranţă pentru ucraineni, siguranţă pentru milioane de oameni”, a declarat Zelenski.

Pe de altă parte, președintele ucrainean a anunțat că sâmbătă a fost restabilită alimentarea cu energie electrică pentru aproape 6 milioane de ucraineni.

”Desigur, mai este mult de lucru pentru a stabiliza sistemul. Probleme cu furnizarea de căldură, probleme mari cu alimentarea cu apă există. Cea mai dificilă situaţie este în oraşul Kiev şi în regiune, Viniţtia şi în regiune, Lvov şi în regiune”, a mai spus Volodimir Zelenski.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.