Qatar 2022: Argentina castiga Cupa Mondiala dupa o finala superba! Messi se incoroneaza Rege al fotbalului!

Argentina si Franta ne-au oferit un spectacol fotbalistic extraordinar, posibil cea mai frumoasa finala de Campionat Mondial vazuta vreodata!

Cu 2 la 2 la finalul celor 90 de minute regulamentare si cu 3 la 3 dupa reprizele de prelungiri, ambele echipe au demonstrat ca sunt cele mai bune selectionate la nivel mondial la ora actuala!

Cumva intr-un scenariu deja vazut in sfertul de finala cu Olanda, Argentina a dominat net primele 80 de minute si a avut 2 la 0 (goluri Messi min 23 din penalty si Di Maria min 36) insa s-a vazut egalata de europeni dupa dubla lui Mbappe (minutele 80 din penalty si 82).

Iar prelungirile ne-au adus si mai mult spectacol fotbalistic, ambele echipe jucand poate cel mai frumos fotbal pe care l-au aratat de la generatiile de aur ale lui Maradona respectiv Zidane ori Platini!

Messi a dus scorul la 3 la 2 in minutul 109 insa Mbappe a egalat, din nou, in minutul 118.

Si astfel, cei mai buni doi fotbalisti ai lumii, regele neincoronat pana astazi, Messi, si viitorul sporului cel mai iubit, Mbappe, ne-au adus finalul apoteotic al finalei de vis!

Iar la penalty-uri a fost happy-end pentru Messi si amintirea lui Maradona!
Rand pe rand Messi, Dybala, Paredes si Montiel au marcat in vreme ce pentru francezi au punctat doar Mbappe si Kolo Muani, Kingsley Coman si Tchouameni au ratat.

Messi se incoroneaza superb la finalul unei cariere fantastice si Argentina castiga cel mai nebun si poate cel mai frumos Campionat Mondial!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.