Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

După biopicul care ne prezintă viața celebrei Whitney Houston, în cinematografe se vede un alt film biografic despre Ferruccio Lamborghini, nimeni altul decât cel care în 1963, a creat Automobili Lamborghini, producând mașini sport de ultimă generație la Sant’Agata Bolognese.

”Lamborghini: Omul din spatele legendei”, regizat de Robert Moresco, ne aduce povestea adevărată a transformării lui Ferruccio Lamborghini, de la începuturile modeste în construcția de tractoare, până la rivalitatea cu Enzo Ferrari.

Geniul său de neegalat l-a făcut o adevărată legendă în industria automobilistică, dar pasiunile sale au atras greutăți emoționale în viața personală plină de romantism, dar și de suferință.

Un film exceptional, cu Frank Grillo, Mira Sorvino și Gabriel Byrne, și care nu trebuie ratat, mai ales de către pasionații de automobile. Se vede în cinematografe din 30 decembrie.

Pe marele ecran rulează și premiera românească ”Două inimi”, o producție în regia lui Cătălin Dascălu și Oleg Oz. Este o dramă romantică în care ne întâlnim cu Iuliana Beregoi, Connect-R și Ceanu Zheng.

Lexi, o fată de 19 ani, săracă, dar foarte talentată, scrie versuri și muzică într-un caiet. Înainte de o întâlnire importantă care îi poate schimba viața, Lexi pierde caietul. Fata crede că acesta a ajuns în posesia lui Zen, un superstar arogant, cântăreț de muzică trap. Însă Universul are anumite planuri pentru cei doi, care se reîntâlnesc și descoperă că au mai multe lucruri în comun decât credeau.

Ultima lună din an adus titluri interesante și pe Netflix, platformă  pe care vedem sezonul 2 al seriei istorice Rise of Empires: Ottoman, a cărui acțiune va continua cu evenimentele de după cucerirea Constantinopolului de către Mahomed Cuceritorul și în care personajul lui Vlad Țepeș va juca un rol central.

Avem și Blood Origin, miniseria prolog ce spune povestea apariției primului vânător de monștri.

Pinocchio este filmul animat al aclamatului regizor mexican Guillermo del Toro care își pune amprenta inconfundabilă asupra clasicei povești pentru copii.

La acestea se adaugă Glass Onion, sequel-ul filmului Knives Out, în care Daniel Craig revine în rolul detectiului Benoit Blanc alături de o distribuție de renume.

Penultima zi a anului aduce și titlul White Noise, în care o familie americană are parte de conflictele de zi cu zi și analizează mistere universale precum dragostea, moartea și fericirea.

Acestea sunt noutățile de pe Netflix și premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.