Pavel Bartoș: Sunt un om care se bucură de ceea ce i se întâmplă zi de zi

Astfel s-a autodefinit Pavel Bartoș, în emisiunea Spectacol@București.Ro: ”Un om care se bucură de ceea ce i se întâmplă zi de zi, pentru că face ceea ce îi place… Sunt un norocos, dar pentru toate astea am muncit enorm de mult, enorm de mult!”

Pavel Bartoș a venit, sâmbătă,  în studioul București FM, pentru a anunța lansarea în cinematografe a filmului Ramon, în care joacă rolul principal, dar este și producător alături de regizorul Jesús del Cerro.

”Această comedie vine ca un pansament pe rană, după pandemie și toată perioada pe care am traversat-o cu toții”, crede actorul.

Filmul va intra pe marele ecran pe 3 februarie și îi are în distribuție pe : Pavel Bartos, Andreea Vasile, Alexandru Ion, Elvira Deatcu, Bogdan Farcas, Iulian Postelnicu, alături de Smiley, Selly, Andreea Esca.

Dar Pavel vorbește cu entuziasm despre întreaga sa echipă de producție:

”Am învățat din toate experiențele că cea mai importantă este echipa. Am încercat să mă înconjor doar de oamenii care îmi fac bine, care corespund la amoarea mea”.

Ramon este un om simplu care întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume, de care se îndrăgostește .

Vine la București să își găsească “marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară.

Personajul are și câteva nuanțe autobiografice, mărturisește Pavel.

”Ramon” s-a filmat în doar 21 de zile, în foarte multe locații diferite, de la aeroport, la Centrul Vechi, și evident, la Teatrul Odeon, un loc atât de important pentru actorul Pavel Bartoș:

”Odeon-ul, evoluția mea artistică vine constant de acolo, pentru că acolo am parte de întâlniri profesionale și umane extraordinare…

Chiar dacă am filmat mult,  am făcut televiziune, niciodată nu am renunțat la Teatrul Odeon…

Mă bucur că am aceste două case minunate care îmi creează echilibrul meu în viață” (Odeon și acasă).

Foto: Florin Ghioca

La Odeon îl puteți vedea, pe lângă rolurile cunoscute: Svejk în ”Svejk” după Jaroslav Hašek, regia Alexandru Dabija; Rădulescu Nercea în ”Titanic Vals” de Tudor Muşatescu, regia Alexandru Dabija; Paul, regizor în ”Liniște! Sărut. Acțiune!” o adaptare de Peter Kerek după filmul Living in Oblivion; Pompiliu în ”Natură moartă cu nepot obez” de Ion Sapdaru, regia Eugen Făt; și în ”One Man aproape Show”, scenariul și regia Pavel Bartoș.

Pavel Bartoș ne-a povestit și despre începutul său de carieră, despre reușite și ratări, despre munca în continuu pentru a fi cel de acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.