VIDEO: Doru Trăscău – despre planurile personale, noul album The Mono Jacks și single-ul „Undeva”!

Doru Trăscău, solistul trupei The Mono Jacks, a fost invitatul nostru de azi, la matinalul „Bună dimineața, București”. Ne-a vorbit mai multe despre noul lor single, „Undeva”, noul album al trupei și planurile personale.

„Undeva” este noul single de pe viitorul album The Mono Jacks, o piesă despre frământarea fiecărui om și despre căutarea unui sens.

„Noi suntem o trupă instinctivă, urmăm muza și drumul pe care ni-l arată, pe măsură ce se ivește. E și cazul piesei „Undeva”. După ce totul a fost împachetat, după ce versurile au fost așternute peste melodie, ne-am dat seama că se potrivește cu „Aici Acum”. Cel mai probabil, pe album, aceste două piese o să meargă împreună, sunt aproape surori.”

Dacă „Aici Acum” este o concluzie firească a unei perioade grele prin care am trecut cu toții, „Undeva” este tot despre o perioadă, dar de data asta una mai lungă, o viață întreagă de om, căutare pe care o avem cu toții.

Doru continuă prin a ne povesti despre această căutare, pe care o găsește foarte importantă pentru ceea ce face un artist: „Consider că atâta vreme cât suntem curioși, totul are un sens. Când nu avem curiozitate, nu mai căutam nimic și devenim triști, nimic nu mai are un sens real.”

În ultima perioadă, Doru s-a concentrat și pe proiectul lui personal: „Am scris foarte mult și îmi doresc ca toate lucrurile astea să capete o formă cât mai repede cu putință”.

De asemenea, The Mono Jacks revin, după 2 ani, cu un album nou: „Urmează să intrăm în studio cu ce am înregistrat deja. Avem apoi 2 luni la dispoziție ca să pregătim tot materialul, iar în martie plecăm în turneu.”

O să anunțe, în curând, și un concert în București, un eveniment special pentru lansarea de album.

Vă lăsăm cu o mica curiozitate despre invitatul nostru: dacă ar fi posibilă călătoria în timp, Doru s-ar întoarce în perioada romanelor de capă și spadă și în perioada anilor `50-`60, în perioada rock and roll-ului american. Ar face pasul către trecut, nu viitor.

„Sunt omul prezentului în măsura în care reușesc. Însă, mărturisesc că nici nu mă uit cu nemulțumire în urmă, ci mai degrabă cu optimism către viitor.”

Autor: Amira Andronic

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.