”Vino Veritas”, premieră la Teatrul Godot, în această seară

Sursa foto: Teatrul Godot

Teatrul Godot are premieră în această seară, 19 ianuarie, de la ora 20:00, cu spectacolul VINO VERITAS, în regia lui Daniel Popa, la Palatul Bragadiru din București.

Comedia neagră semnată de dramaturgul și scenaristul american David MacGregor, ”Vino Veritas”, s-a bucurat de reprezentații pe scene din întreaga lume, dar și de o ecranizare omonimă, în anul 2013, în regia cunoscutei Sarah Knight.

Traducere și adaptarea îi aparțin actorului George Remeș, prezent pe scenă alături de Mirela Zeța, Andreea Mateiu/Ana-Maria Pop, Marius Călugărița.  Scenografia este semnată de Maria Ordean, iar coloana sonoră îi aparține lui Valeriu Borcoș (K not K).

“Ce mai înseamnă să fii un partener bun zilele astea, când suntem bombardați cu tentații de peste tot, atât din analog cât și din online? Ce înseamnă să fii un părinte bun, când presiunea pusă pe cei mici la școală sau în cercul lor de prieteni poate distruge tot ce ai încercat să construiești în cei „șapte ani de acasă”? Cât e de vină partenerul de viață pentru faptul că nu ți s-au împlinit visurile? De ce dăm vina pe copii pentru faptul că ne-am oprit din a ne dezvolta personal? De ce devine atât de greu să ne spunem adevărul? De ce preferam să trăim în minciună? De cine depinde de fapt fericirea noastră zilnică?

Vino Veritas nu își propune să rezolve toate problemele acestea, dar e gata să le pună pe masă spre dezbatere.

Vino (Veritas) să vezi un spectacol sincer și fără artificii, cu actori excelenți și cu un text plin de umor, pentru că altfel nu ai cum să discuți despre teme atât de serioase fără să cazi în patetism.” (Daniel Popa – regizor)

Următoarea reprezentație va avea loc duminică, 5 februarie, de la ora 19:00.

Pentru acest spectacol, organizatorii pun la dispoziție două tipuri de bilete, simplu sau ”Theatre and wine  tasting menu”, ce pot fi achiziționate de pe site-ul teatrului: https://www.teatrulgodot.ro.

Sala Teatrului Godot se află într-un palat cu aer interbelic, din inima Bucureștiului, Palatul Bragadiru (Calea Rahovei 147-153).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.