”În largul mării”, premieră a programului StarT, la Teatrul Metropolis

Spectacolul ”În largul mării”, pe textul lui Slawomir Mrozek, în regia Celinei Nițu, va avea premiera la Teatrul Metropolis, în această seară.

În distribuție: Alexandru Munteanu, Alexandru Mirea, Florin Galan, Alexandru Făiniși, Mihai Dulea. Scenografia este semnată de Maria Ivan.

Spectacolul vorbește despre caractere prinse în paradigma consumerismului, creionate în tușe puternice, vehemente, coborâte dintr-o lume bidimensională, alb-negru, la fel de vehementă și duală ca ele.

”În largul mării” este unul dintre cele 4 proiecte câștigătoare din cadrul programului StarT, dedicat tinerilor creatori de teatru, inițiat de Teatrul Metropolis.

Lansat în data de 15 septembrie 2022,  programul a urmărit atât organizarea unui concurs de proiecte destinat absolvenţilor de Regie Teatru, cât și realizarea unei baze de date pentru absolvenții de Arta Actorului (actori și actriţe).

Comisia de specialiști a ales patru proiecte câștigătoare. Spectacolele sunt produse de Teatrul Metropolis, iar distribuțiile sunt realizate cu actrite și actori din baza de date creată la finalul anului trecut.

“Ne bucurăm că venim în continuare în sprijinul tinerilor creatori de teatru și că la această primă ediție a programului StarT am descoperit tineri artiști talentați pe care, începând de astăzi, îi aducem în fața publicului iubitor de teatru, pentru cei mai mulți dintre ei, Teatrul Metropolis reprezentând o rampă de lansare” – a declarat Viorel Păunescu, director interimar al instituției.

Următoarea reprezentație va fi sâmbătă, 21 ianuarie, la ora 19:00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.