Licitaţie pentru amenajarea celui de-al doilea tronson al Parcului Liniei din sectorul 6

Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 anunţă pe SICAP licitaţie pentru lucrări de amenajare a tronsonului II al Parcului Liniei.

Valoarea totală estimată a contractului este de 12.338.616 lei. În vederea evaluării ofertelor, termenul de garanţie acordat lucrărilor va avea o pondere de 10%, componenta financiară 80%, iar termenul de execuţie a lucrărilor 10%.

Termenul minim de garanţie acceptat este de 36 luni. Licitaţia se desfăşoară prin procedură simplificată.

Ofertanţii trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani au dus la bun sfârşit lucrări similare la nivelul a minim un contract şi maxim cinci contracte, în valoare cumulată de 12.300.000 lei fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 14 februarie.

În mai 2022, Primăria Sectorului 6 anunţa că a demarat lucrările la Parcul Liniei, cel mai mare amenajat după 1989. Terenul se află pe Strada Liniei, unde există şi o cale ferată ce deservea, în trecut, mai multe fabrici de la graniţa dintre cartierele Militari şi Drumul Taberei, şi a fost lăsat zeci de ani în paragină.

În prima etapă, este amenajată o suprafaţă totală de 42.098 mp, gândită ca o zonă de promenadă, iar lucrările costă peste 13,5 milioane de lei fără TVA. Proiectul este executat de asocierea formată din Garden Center Grup SRL, Ro-Verde Landscaping SRL, Cris Garden SRL, Geca Impex PM SRL şi DFS Center Grup SRL.

Parcul Linei va include piste de biciclete, terenuri de baschet, skatepark, loc de joacă pentru copii, spaţiu pentru câini, fântână dry deck, hamace, fotolii tip puf. Totodată, calea ferată va fi încadrată peisagistic şi acoperită cu o punte de lemn.

Etapa a doua de amenajare vizează o suprafaţă de aproximativ 25.000 mp, spre Bulevardul Doina Cornea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.