VIDEO: Despre gastronomie cu Andreea Corb

Episodul 21 din Generația Z s-a concentrat pe un subiect care place tuturor: gastronomia. Ca să ne asigurăm că discuția are sare și piper, am vorbit cu Andreea Corb, o tânără care la 21 de ani este influencerul cu cel mai mare cont de cooking de pe TikTok România.

Pasiunea Andreei a pornit din familie, care apreciază la fel de mult gastronomia. Din copilărie a observat figurile familiale și modul în care gătesc și și-a însușit aceeași pasiune în final: „Am o mătușă care a renunțat la 40 de ani la jobul ei ca să-și deschidă un laborator de prăjituri acasă.”.

Sursa foto: Andreea Corb/facebook

Andreea are două visuri: primul este să devină un avocat de succes, iar al doilea, să își deschidă un lanț de restaurante în toată lumea. Ne-a declarat că e greu să îmbini pasiunea de a găti cu facultatea, dar că are toată motivația din lume să facă ce și-a propus: „vreau să trag ca spartanii anul ăsta!”.

Consideră că și-a creat o mini-carieră din gătit și ne-a mărturisit că Dreptul e un domeniu foarte interesant, care te ajută în viața de zi cu zi și, mai apoi, în business.

Numărul 1 în topurile conturilor de cooking de pe TikTok România nu înseamnă limitarea la tradiție. Andreea e deschisă să încerce tot felul de rețete și a transmis dorința asta și urmăritorilor ei. Foarte des primește sugestii de la fanii ei și, de cele mai multe ori, au salvat-o în momentele fără inspirație. Cele mai căutate sunt rețetele simple pentru că oamenii vor să facă ceva rapid și la îndemână. Nu e ușor să fii cooking influencer, iar Andreea ne-a confirmat că inflația se simte și în bucătăria ei.

Am vorbit și cu tinerii din Generația Z și ne-au spus că li se pare important să găsim echilibru între ceea ce ne place să mâncăm și ceea ce e sănătos, iar unii preferă mai mult să gătească decât să mănânce. Pastele rămân un preparat iubit de mulți tineri ai Generației Z.

Dacă nu ai apucat să ne asculți vinerea asta live, nu-i problemă. Ne găsești pe YouTube, pe București FM 98,3. Găsești toate emisiunile Generației Z și poți reasculta oricând secvențele care ți s-au părut interesante. Rămâi cu noi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.