METEO: Temperaturi în creștere

Bucuresti FM

În această noapte, în Capitală, cerul va avea înnorari temporare, dar probabilitatea pentru precipitații slabe mixte va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura minimă va fi de -2…-1 grad.

Maine, vremea se va incalzi usor, astfel ca la amiaza vor fi 8…9 grade. Cerul va fi temporar noros, iar trecator, in special dupa-amiaza, vor fi conditii pentru precipitatii slabe mixte. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in a doua parte a zilei cand va atinge viteze de 45…50 km/h.

In tara, temperaturile se vor situa peste mediile multianuale in cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi mai mult noros in regiunile intracarpatice şi va avea innorari temporare in restul teritoriului.

In Maramures si la munte va ninge, in Transilvania vor fi ninsori, iar in Banat, Crisana si pe arii restranse in celelalte regiuni vor fi precipitatii mixte.

Izolat se va forma polei. In zona de munte ninsorile vor fi insemnate cantitativ, iar vantul va avea intensificari cu viteze mai mari la peste 1700 m, unde vor fi rafale de peste 80-90 km/h, va fi viscol şi vizibilitate scazuta.

Intensificari ale vantului vor fi si in restul teritoriului, mai ales in Transilvania si Oltenia, unde local vor fi viteze de 55…65 km/h.

Temperaturile maxime vor fi de la 0 grade in estul Transilvaniei, pana la 8…10 grade in Oltenia si Muntenia. Pe arii restranse se va semnala ceata.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.