Rămâne de Văzut – Premierele weekendului în cinematografe

Weekendul vine cu cinci premiere pe marele ecran. Pe Colin Farell îl vedem în drama ”Spiritele din Inisherin”, în regia lui Martin McDonagh, un film nominalizat la Premiile Oscar de luna viitoare. Lui i se alătură actorii Barry Keoghan, Kerry Condon, Brendan Gleeson și Pat Shortt.

Doi bărbați, prieteni de-o viață, ajung în impas când unul dintre ei deccide să rupă prietenia. Consecințele vor fi alarmante pentru amândoi.

Fanii fostului luptător de wrestler profesionist, Dave Bautista, îl pot revedea în drama horror thriller ”Knock at the Cabin”.

Aflați în vacanță, o fetiță și părinții ei sunt luați ostatici. Acestia le cer să facă o alegere care ar duce la evitarea sfârșitului lumii. Un film cu Jonathan Groff, Rupert Grint, Ben Aldridge si Dave Bautista.

În cinematografe vine și o pisică vorbăreață, în animația ”The Amazing Maurice”. Dacă ai văzut serialul ”Doctor House”, vei recunoaște a cui este vocea năstrușnicului motan Maurice. Da, este vorba despre nimeni altul decât Hugh Laurie.

Maurice este o pisică de ghimbir, care vine cu o înșelătorie pentru a face bani. Cum? Se împrietenește cu un grup de șobolani vorbitori autodidacți. Când Maurice și rozătoarele ajung în orașul afectat Bad Blintz, se întâlnesc cu Malicia, a cărei voce este dată de Emilia Clarke, mama dragonilor, remarcată pentru rolul lui Daenerys Targaryen din serialul ”Urzeala Tronurilor”.

”The Amazing Maurice” este o ecranizare a romanului cu același nume de Terry Pretchett, în care ne mai întâlnim cu vocile actorilor Himesh Patel, Gemma Arterton, David Tennant, Hugh Bonneville și Ariyon Bakare.

Altă porție de râs în cinematografe, ne este servită de Elvira Deatcu, Pavel Bartoș, Smiley si Shelly, care fac echipă în comedia ”Ramon”, regizată de Jesús del Cerro.

Ramon, interpretat de Pavel Bartoș este un om bun la suflet, încearcă să facă lucruri bune, dar mai mult strică. Își caută marea iubire și așa ajunge la București unde necazurile se țin scai.

Dacă vrei să afli cum arată o comedie romantică îmbinată cu elemente SF, alege premiera ”Zanox – Riscuri și efecte secundare”.

Rachiurile de casă de origine dubioasă provoacă dureri de cap, dar călătoria în timp este posibilă cu medicamentul experimental Zanox. Urmărește aventurile celor doi tineri, Misi și Janka.

Așadar, avem un alt weekend bogat în premiere. Ai ce vedea pe marele ecran, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.