VIDEO: Chirurg de top în România și SUA

De-a lungul istoriei, în ultimii peste 100 de ani, au existat 5 medici români acceptați în Colegiul chirurgilor americani, organism prestigios ce reunește cei mai buni chirurgi din lume.
Dr. Remus Nica, medic chirurg la Spitalul Militar Central din București este al 6 lea.

Ceremonia în care a fost arborat drapelul României alături de cele ale țărilor de origine ale celorlalți membri, a avut loc la San Diego, în octombrie 2022. Procesul de admitere în acest organism este unul lung și riguros, se verifică articolele științifice publicate și premiate și au loc o serie de interviuri cu președinții de societăți medicale din Europa și SUA.

Dr. Remus Nica este și membru în Societatea Americană de Cancer de Sân, participant la congrese mondiale chiar în poziție de keynote speaker.

Cum ajungi să fii candidat la titlul de fellow, adică membru al American College of Surgeons? „În general, în viață e vorba de șansă. Dar șansa trebuie să fie dublată de muncă și seriozitate.”

Despre un traseu profesional remarcabil dar și despre empatie, atitudine de viața și dorința de a ajuta oamenii, în dialogul cu Ioana Brușten, la Întâlniri Capitale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.