VIDEO: Ioana Ciocan – Ediția cu numărul 11 Art Safari va începe pe 10 Februarie

Ediția Art Safari cu numărul 11 debutează pe 10 Februarie, iar Ioana Ciocan, curator independent și director general al Pavilionului de Artă Bucureșt – Art Safari, ne-a povestit mai multe în Matinalul „Bună dimineața, București!”

Din 2014 până în prezent, Art Safari deschide bijuterii ascunse ale Bucureștiului și le readuce la viață prin artă, pentru oameni. „Anul acesta facem 3 sezoane expoziționale, fiecare sezon are 4 expoziții, plus expozițiile noastre temporare. Deci putem spune Art Safari – muzeul expozițiilor temporare și deschidem pe 10 Februarie, la ora 12:00, în centrul Capitalei, în Palatul Dacia-România”, spune Ioana Ciocan.

„Avem o colaborare foarte importantă pentru noi, realizată împreună cu Institutul Francez, cu ADIAF, Asociația pentru Difuzarea Internațională a Artei Franceze, și curatoarea șefă de la Palatul Tokyo, Daria de Beauvais, prin care am adus la București, în premieră, operele de artă contempoană ale premianților Marcel Duchamp” ne povestește Ioana în continuare despre noutățile ediției cu numărul 11.

Misiunea lor este să promoveze arta vizuală oferind experiențe cu adevărat speciale. Tururi ghidate, Night Tours, evenimente interactive și educative, aduc sub același acoperiș arta prestigioasă a trecutului și arta „fresh” a prezentului, arta internațională din marile muzee ale lumii și arta românească îndrăgită, pictură, sculptură, instalațiile imersive și new media.

Pentru pasionații de cultură, și nu numai, există o reducere de 50% la toate biletele, valabilă până pe data de 9 Februarie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.