Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors și Bill Murray vin în cea mai recentă parte a francizei ”Ant-Man”, care îi va prezenta pe Ant-Man și Viespea explorând tărâmul cuantic. Pe lângă asta, au de înfruntat și un nou inamic.

Super-eroii parteneri Scott Lang și Hope Van Dyne se reunesc pentru a-și continua aventurile întruchipându-i pe Omul-Furnică și Viespea.

Alături de părinții lui Hope și de fiica lui Scott, familia explorează Tărâmul Cuantic, interacționând cu noi creaturi ciudate într-o aventură care va testa limitele posibilului. Filmul de actiune sf thriller ”Ant-Man and The Wasp: Quantumania”, este regizat de Peyton Reed.

Drama mister ”Decizia de a pleca”, regizată de Park Chan-wook, aduce povestea unui detectiv cu experiență, care investighează moartea suspectă a unui bărbat prăbușit de pe vârful unui munte.

Detectivul Hae-joon investighează moartea suspectă a bărbatului și vrea sa afle dacă a fost un accident, o sinucidere sau o crimă. Când ajunge la fața locului, începe să o suspecteze pe soția acestuia, Seo-rae, dar, pe măsură ce ancheta avansează, detectivul se trezește tot mai atras de tânăra văduvă.

O altă dramă biografică este ”Till”, o producție de anul trecut, cu Danielle Deadwyler și Jalyn Hall.

În 1955, după ce Emmett Till este linșat de o mulțime sălbatică, mama lui jură să aducă la lumină rasismul din spatele atacului, și să-i ducă în fața justiției pe cei vinovați.

În cinematografe vedem și filmul de acțiune ”Assassin Club” – Liga asasinilor. În această producție regizată de Camille Delamarre, ne întâlnim cu Sam Neill, Daniela Melchior, Henry Golding, Jimmy Jean-Louis și Nomi Rapace.

Atunci când un asasin, Morgan Gaines, primește un contract pentru a ucide șapte persoane, descoperă că „țintele” sunt și ei asasini care vor să-l lichideze. Singura cale de scăpare este să-l găsească pe cel care le-a înscenat totul, așa că Morgan pornește într-o vânătoare de oameni.

În cazul în care nu te atrag filmele de acțiune sau dramele, poți alege comedia ”Evadarea Perfectă”, regizată de Cristina Jacob, cu Giorgia Sinicorni, Nigel Whitmey, Stacy Thunes și Aggy K. Adams.

Într-o cabană izolată la munte, patru cupluri își redescoperă relația. Au doar un weekend la dispoziție să își găsească un happy-end.

Dacă ești fan comedii românești, poți alege producția ”Ouăle, franceza și ardelenii” (2023), regizată de Tudor Botezatu. Este ultima parte a trilogiei “Pup-o, mă!”, în care îi revedem pe Alin Panc, Alexandru Pop, Cosmin Seleși și Kristina Cepraga.

Tică, singurul rămas neînsurat e păcălit de frații săi să facă pasul cel mare. Lucrurile se complică pentru că în peisaj apar un popă străin, trei mândre care nu mai știu cum au ajuns la stână și o franțuzoaică feministă care vrea să împiedice Ziua Lânii.

Acestea sunt premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.