Au fost aleși prezentatorii Eurovision 2023!

Cântăreaţa Alesha Dixon, actriţa Hannah Waddingham, cântăreaţa ucraineană Julia Sanina şi starul de televiziune Graham Norton au fost desemnaţi prezentatorii principali ai concursului Eurovision 2023, au anunţat miercuri organizatorii acestei competiţii muzicale, informează DPA.

Concursul Eurovision va avea loc la M&S Bank Arena din Liverpool în luna mai, după ce acest oraş britanic a fost ales pentru a găzdui competiţia din 2023 în numele ţării câştigătoare a ediţiei din 2022, Ucraina, din cauza invaziei ruse.

Prezentatoarea Zoe Ball, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit miercuri dimineaţă numele prezentatorilor principali ai ediţiei din 2023 în emisiunea sa radiofonică difuzată BBC Radio 2.

Prezentatorul TV ucrainean Timur Miroshnychenko, care comentează concursul Eurovision în Ucraina din anul 2007, va apărea în timpul show-urilor live pentru a transmite gândurile celor aflaţi în cabina de comentatori ucraineni spectatorilor aflaţi în M&S Bank Arena din Liverpool.

Timur Miroshnychenko şi un prezentator din Liverpool, Sam Quek, vor prezenta şi ceremonia de deschidere ce va fi transmisă în direct pe canalul oficial de YouTube al concursului Eurovision.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.