Consultații dermatologice gratuite în Sun Plaza

Medici specialiști vor efectua dermatoscopii, adică vor verifica alunițele și petele de pe pielea bucurestenilor si nu numai, în perioada 24 – 26 februarie, la Sun Plaza.

De asemenea, un expert Sesderma va face o dermo-analiză cu ajutorul unui scanner, așa că veti putea afla ce tip de ten aveti, care este gradul de hidratare și Ph-ul, cât de profunde sunt ridurile, care este gradul acneei, cât de sensibil este scalpul (pielea capului) și cât de sănătoși și viguroși sunt foliculii de păr.

Veti afla particularitățile tenului și care este rutina optimă de îngrijire, iar la finalul dermoanalizei veti primi mostre ale produselor potrivite tipului de ten.

Toate consultațiile sunt gratuite și au loc într-un spațiu special amenajat din Sun Plaza, la parter, aproape de Intrarea Principală.

Programul pentru dermatoscopii este vineri, 24 februarie, între orele 16–22, sâmbătă, 25 februarie, între orele 10-22 și duminică, 26 februarie, între orele 12-18.

Pentru dermo-analize, programul este vineri, 24 februarie, între orele 16–20, sâmbătă, 25 februarie, între orele 12-20 și duminică, 26 februarie, între orele 12-16.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.