METEO: Vreme rece, ploi și vânt!

Foto: Marga Tudor

În această noapte, în Capitală, cerul va fi noros şi trecãtor vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 4…5 grade.

Mâine, vremea va fi închisã şi se va rãci semnificativ, astfel încât, temperaturile se vor apropia de normalul perioadei. Trecãtor va ploua, iar vântul va fi în general moderat (rafale de pânã la 30…35 km/h).

Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 7 grade. Presiunea atmosferică va creşte uşor în prima parte a intervalului, apoi va scãdea.

Și în țară, vremea se va rãci în regiunile extracarpatice, unde valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceastã datã, în timp ce în restul teritoriului acestea se vor menţine peste mediile climatologice.

Cerul va fi variabil, mai mult noros în estul, sudul şi parţial în centrul ţãrii; local la munte vor fi precipitaţii mixte la altitudini sub 1500 m, iar la altitudini mai mari predominant ninsori, pe arii restrânse va ploua în Dobrogea, Muntenia şi Oltenia şi cu totul izolat se vor semnala mai ales ploi în Moldova şi estul Transilvaniei.

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri la munte la altitudini de peste 1700 m şi în sudul Banatului, unde la rafalã se vor atinge viteze de peste 80 km/h, dar pe arii restrânse şi în regiunile sudice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, mai scãzute în nordul Moldovei spre 2 grade. Izolat, dimineaţa, se va semnala ceaţã.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.