Lalelele si simbolul lor

Dincolo de faptul ca sunt frumoase, florile sunt un excelent ambasador al gandurilor pe care vreti sa le transmiteti celor carora le oferiti. Le puteti aranja intr-un anumit mod, puteti face combinatii de culori pentru ca nimic nu poate colora mai frumos sufletul, precum o face natura.

Se apropie doua zile cu semnificatii aparte: 1 si 8 Martie. Stiati ca:

– Un buchet de lalele albe va sugera luxul prin simplitate si va aminti de candoarea mireselor.

– Un buchet de lalele galbene reprezinta fericirea, gandurile vesele, bucuria si puterea de a-ti indeplini cea mai mare dorinta. Poate fi oferit la o zi de nastere, aniversare, sarbatoare sau pur si simplu pentru a surprinde intr-o zi minunata de primavara.

– Pentru „regina” inimii, un buchet de lalele mov va fi gestul perfect al unui „gentilom” indragostit. Simbol al distinctiei, puterii si nobilimii, culoarea mov este adesea integrata pentru a reflecta opulenta.

– O alta nuanta reprezentativa pentru aceasta perioada a anului este cea roz, culoare suava prin care veti transmite sentimente de dragoste, iubire, puritate si inocenta si vei aduce o doza in plus de fericire, incredere si pozitivitate. Un astfel de aranjament va infrumuseta orice camera si va instala rapid un suflu proaspat care ii va binedispune pe cei prezenti.

Lasati aceste minuni ale naturii sa vorbeasca asa cum stiu ele mai bine! Cu un buchet de lalele nu aveti cum sa dati gres!

Mai mult decat atat. Cu o floare nu se face primavera, dar o zi obisnuita poate arata ca o sarbatoare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.