VIDEO: Sam Giancana și Milan Gavris, artiștii români care pun stăpânire pe platformele de streaming internaționale

Sam Giancana și Milan Gavris care pun stăpânire pe platformele de streaming internaționale, cu milioane de ascultători pe Spotify, au fost invitați, astăzi, în matinalul Bucuresti FM.

Milan Gavris se prezinta ca fiind singer-songrwriter, cu focus pe rețelele de streaming. „Nu am avut un showcase de-alungul anilor foarte bine conceput și în general lansez melodii pentru platformele de streaming, pentru ascultătorii care mă știu, dar sper că oamenii se vor regăsi în ceea ce cânt și că o să urmărească ce o să fac și pe viitor”, ne spune artista.

„Milan se apropie ușor-ușor de 1 milion de ascultători lunar, publicul ei fiind unul vestic, cu mulți fani din Marea Britanie, Statele Unite sau Germania”, spune producătorul Sam Giancana despre artistă.

Sam Giancana cochetează cu muzica de ceva timp, a făcut parte din echipa Kazibo Music unde, alături de Alexandru Pelin, a scris melodii precum „Pe aripi de vânt”, a Deliei sau „Și îngerii au demonii lor”, de la Dan Bitman, plus multe alte colaborări de success. „Acum lucrez la proiectul personal”, ne spune Sam.

„Se poartă numele astea cu rezonanță, care te poartă cu gândul la chestii mai agresive și de acolo a venit numele acestui proiect personal, a fost o alegere documentată”, povestește Sam Giancana despre aliasul său de scenă.

„Totul a pornit din 2016, înainte să scot prima melodie. A fost aproape întâmplător totul, căutam nume pe Google, am văzut „Milan” și am simțit că mi se potrivește. Sună puțin masculin numele și îmi place asta”, mărturisește Milan Gavris.

Piesa celor doi, „I Hate Monday”, scoasă în colaborare și cu Teddy Bear, are o poveste interesantă în spatele ei. Sam Giancana a reușit să primească aprobarea lui Suzanne Vega pentru a utiliza o parte din linia melodică din piesa „Tom`s Diner” în noua lor melodie. „A fost un proces care a durat 4 sau 5 luni, până când am trimis piesa în forma finală iar după am primit confirmarea”, povestește Sam.

„Și nu exista cineva care să poată cânta mai bine pe piesa asta decât Milan Gavris. Eu sunt cel mai mare fan al ei, eu sunt sigur că vocea ei o să fie lângă cele mai mari ale planetei la un moment dat și mă bucur foarte mult că am reușit să o facem împreună,” mărturisește Sam în continuare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.