Un bărbat din Capitală a fost reținut după ce ar fi provocat un incendiu în parcarea subterană a unui bloc din Sectorul 2

arhiva

Poliția Capitalei informează că, în cursul zilei de ieri, a fost depistat și reținut un bărbat, acuzat de producerea unui incendiu, în parcarea subterană a unui bloc din Sectorul 2. El urmează să fie prezentat magistraților cu propunere legală.

La data de 4 martie, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 Poliție au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu, în parcarea subterană a unui bloc din Sectorul 2, existând riscul extinderii la autoturismele din parcare și la instalația de gaze.

Echipajele de pompieri care s-au deplasat la fața locului au localizat şi lichidat incendiul, în urma evenimentului fiind distruse prin incendiere mai multe pubele din plastic.

Din datele și probele administrate în cauză de către polițiștii Biroului Investigații Criminale – Secția 8 Poliție a rezultat presupunerea rezonabilă că incendiul ar fi fost provocat de un bărbat, de 53 de ani.

Cercetările sunt continuate de către Secția 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.