VIDEO: TikTok în Generația Z – aplicația care conectează tinerii!

Episodul de vineri este dovada că tinerii Generației Z au un interes comun, TikTok-ul. Nativii digitali se dau pe radio și au vorbit cu Bianca Trs – creator de conținut cu peste 700.000 de urmăritori –  care s-a făcut cunoscută cu conținutul spontan despre viața sa și despre divertisment.

Discuția a pornit de la sine și Bianca mărturisește că naturalețea este ingredientul secret pentru a-și face vocea auzită printre tineri. Acest lucru i-a adus, în ultimul an, aproximativ 500.000 de urmăritori noi. Orice persoană activă în social media are strategia sa pentru a atrage oamenii, iar Bianca spune cât de simplă este a ei: „Îmi dau zoom pe față”, după care începe să povestească ceva din viața ei.

Succesul de pe platforma nu a lăsat-o să stea prea mult într-un loc, motiv pentru care a participat și la o emisiune de stand-up comedy, unde a cucerit publicul până în finală. Am aflat că, și după emisiune, Bianca a rămas la fel de indiferentă față de comentariile răutăcioase ale oamenilor. Mai departe își propune să deschidă un canal de YouTube.

Chiar și așa, nu contează atât de mult ceea ce spui, ci cum o faci. Principiul rămâne valabil și pentru TikTok, iar Bianca confirmă acest lucru. Deși platforma e criticată de multe persoane, este o alternativă bună de a te dezvolta: „Am descoperit o parte a mea pe care nici nu știam că o am”. La fel de important este și timpul petrecut în aplicație și Bianca crede că cei cu vârsta de peste 16 ani pot folosi TikTok-ul în siguranță.

Discuția nu a rămas doar în studio, ci s-a extins și pe teren, iar tinerii au confirmat teoria. Aceștia au fredonat melodiile în trend, au vorbit despre creatorii preferați și s-au arătat interesați de subiect. Fiindcă au trecut zilele de 8 și 9 Martie, s-a trecut în revistă și Ziua Femeii și Sărbătoarea Mucenicilor.

Dacă nu ai apucat să asculți ultimul episod din Generația Z, fii pe pace! Găsești tot pe YouTube-ul București FM.

Generația Z vorbește pe limba ta vineri de vineri, de la 21:00 tot pe București FM. Fii cu noi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.