Concert caritabil pentru Ștefan Stan!

Joi, 23 martie, la Belvedere Grand Ballroom Clinceni, începând cu ora 18:00, va avea loc un concert caritabil pentru fostul rugbist de performanță, Ștefan Stan, care are mare nevoie de ajutor. Evenimentul este organizat de Panaitescu Events alături de Mihai Napu & Mărioara Man Gheorghe și Formația lui Gabi Traistaru. De la eveniment nu va lipsi Oglinda cu Surprize București.

Ștefan Stan, fost rugbist de performanță, a suferit pe 31 august 2019, un accident rutier, în urma căruia medicii i-au pus diagnosticul de paraplegie. De atunci, jucătorul de 35 de ani a început o lungă și dureroasă serie de tratamente, pentru a avea o viață cât de cât normală.

Ștefan Stan și-a vândut casa pentru a se trata. După operație viața lui Ștefan s-a schimbat și mai mult.

În urma unor teste amănunțite la un spital din Ierusalim, bărbatul a aflat că are o infecție pe coloană, care poate ajunge oricând la măduvă și care îi pune viața în pericol. Acum are nevoie de o intervenție chirurgicală complicată, care costă peste 130.000 de euro, bani pe care familia sa nu îi are.

Cei care nu pot veni la concert, dar vor sa ajute, pot dona bani în următorul cont:

  • Titular cont: Rodica Nicolae
  • Banca: INGB CENTRALA
  • Moneda: RON
  • Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

Ştefan Stan a jucat pentru Griviţa şi Aurel Vlaicu la juniori. La nivel de Seniori a evoluat pentru StuSta Munchen (Germania), Timişoara, Jaen (Spania), Olimpia Bucureşti, CSM Bucureşti, Pantelimon, Dinamo Bucureşti, Sportul Studenţesc. Stan a jucat şi pentru naţionalele de juniori ale României.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.