FCSB si Universitatea Craiova au deschis play-off-ul cu un derby superb!

Clasate pe locurile 3 si 4 ale Superligii la inceputul fazei de pay-off, cele doua echipe au construit in aceasta seara o imagine destul de clara a ambitiilor de accedere spre varful clasamentului.

Cu o formatie in teorie construite mai ofensiv, gazdele porneau favorite, Octavian Popescu, Florinel Coman, Andreea Compagno sau Malcolm Edjouma fiind tot atatea argumente ca FCSB sa fie echipa care trebuia sa impuna ritmul in fata unor oaspeti care au aliniat la start o echipa cu 4 fundasi, 2 inchizatori, 3 mijlocasi ofensivi si doar un singur varf de atac.

Insa frumusetea fotbalului sta de multe ori in surprizele pe care ni le furnizeaza, iar prima repriza a derby-ului din aceasta seara nu a facut exceptie.

Oltenii au dominat prima repriza, reusind dealtfel sa deschida scorul prin reusita superba a lui Marcovic in minutul 32!

FCSB a avut nevoie de dusul rece al rezultatului negativ de la pauza pentru a tura motoarele cu adevarat, jucatorii gazda preluand fraiele meciului si reusind egalarea prin Edjouma (min 67) dupa o reusita de atacant pursange!

Jocul a continuat pe contre, cele doua echipe continuand sa ofere un spectacol fotbalistic de o calitate cu mult peste media jocurilor din Superliga.

Rezultatul final de 1 la 1 este unul echitabil, ambele echipe anuntandu-se contracandidate serioase la podium.

Clasament Superliga updatat:

1. Farul Constanța 32 puncte (niciun meci jucat in play-off)
2. CFR Cluj 32 puncte * (niciun meci jucat in play-off)
3. FCSB 30 puncte *
4. Univ. Craiova puncte 28
5. Rapid București 26 puncte (niciun meci jucat in play-off)
6. Sepsi Sf. Gheorghe 21 puncte (niciun meci jucat in play-off)
*beneficiază de rotunjire

Etapa I:
FCSB – CSU Craiova > 1-1
Farul – Sepsi > duminică (19 martie, 16:30)
CFR Cluj – Rapid > duminică (19 martie, 19:00)

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.