VIDEO: CFR si Rapid incheie la egalitate derby-ul ceferistilor! Farul se desprinde in clasament…

Desi era echipa favorita la debutul partidei si desi a reusit sa deschida foarte repede scorul prin Janga (min 4 din penalty), CFR Cluj nu a reusit sa obtina cele 3 puncte in aceasta seara in fata unei echipe a Rapidului surprinzator de ofensiva si de bine legata in teren.

Dimpotriva, contrar asteptarilor, bucurestenii au dominat statistic jocul, avand doua treimi din posesia balonului, mai multe ocazii, mai multe suturi pe si spre poarta adversa si dominand copios chiar si la capitolul loviturilor de la coltul terenului (10 fata de doar 2 ale gazdelor)!

Poate tocmai acest spirit de lupta a fost cheia obtinerii acestui punct valoros in Gruia, Rapidul revenind de doua ori pe tabela, mai intai prin Kait (min 11) si apoi prin Onea (min 55) dupa ce Boateng inscrisese pentru 2 la 1 pentru gazde in minutul 23.

CFR Cluj si Rapid remizeaza la debutul fazei de play-off a Superligii, scor 2 la 2, dupa un meci extrem de frumos si de disputat pana la ultima faza, si fac din Farul Constanta marea castigatoare a etapei dat fiind victoria echipei lui Hagi obtinuta impotriva lui Sepsi (scor final 2 la 1) si remiza de ieri dintre FCSB si Craiova.

Clasament play-off Superliga:

1. Farul Constanta 35 puncte
2. CFR Cluj 33 puncte
3. FCSB 30 puncte
4. Universitatea Craiova 28 puncte
5. Rapid 27 puncte
6. Sepsi 21 puncte

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.