Atentie, se lucrează! In sectorul 2, pe carosabil!

10 milioane de lei, investiti anul acesta, în siguranța pietonilor. Banii merg spre refacerea marcajelor, instalarea de stâlpişori pe trotuare, supraînălțarea trecerilor de pietoni, dar şi în alte lucrări, anunta primarul Radu Mihaiu.
,,Ne dorim ca pietonii să fie la adăpost de orice pericol, să poată traversa strada cu încredere şi să meargă liniştiţi pe trotuar fără să șteargă praful de pe maşinile parcate neregulamentar.”
Comunitatea arde la foc mic, insa.  Multe treburi nerezolvate.
Oamenii urmaresc lucrarile, vin cu sugestii si sute de intrebari, pe pagina de FB a primariei sectorului 2, loc in care autoritatile aleg sa-si expuna planurile, intr-o incercare de transparenta cat mai mare.
Nu exista o oglinda care sa reflecte  mai bine ne/multumirea cetatenilor care locuiesc in sectorul doi. Cateva din sutele de comentarii:

Monica Ivan: ,,Și pe lângă școli dacă vreți să verificați, înțeleg că se fac lucrări de modernizare nu am nimic de comentat chiar e de lăudat dar sunt câteva școli cu regim special unde este necesar trecerea elev+însoțitor Și de 2 zile în sectorul 2 în zona Moșilor se spala trotuare, felicitări!!!”

Valerica Grigoras:  ,,Poate va gândiți puțin și la niște amenzi pt pietonii care se aruncă pe trecerea de pietoni fără sa se asigure. Ce mai zici când împing căruțul cu copilul în față fiind cu ochii în telefon!”

Gion Mihai: ,,Mai nou e coadă la amenzi la poliția locală sector 2. Locuiesc pe Șoseaua Fundeni Nr 5, avem un singur loc de parcare și două mașini. Am făcut cerere și pentru al doilea loc, nu se poate. Acum am fost amendat că am parcat mașina pe marginea străzii. Nu am loc de parcare și în situația mea sunt multe persoane.Nu avem unde să lăsăm mașinile. Faceți locuri de parcare, hoților, apoi dați amenzi !”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.