Salonul Nautic Internațional București – Caravan, MotorhomE & Adventure, la Hala istorică Laminor

Foto Primaria Sector 3
In perioada 30 martie – 2 aprilie 2023 se va desfășura în București, la Hala Laminor (clădire monument istoric), cea de a 13-a ediție a Salonului Nautic Internațional București – Caravan, Motorhome & Adventure.
Participa companii din țară care își desfășoară activitatea în domeniul nautic de agrement și în cel al rulotismului. Expoziția are ca scop promovarea celor două domenii menționate anterior și reprezintă un reper important atât pentru industrie cât și pentru cei pasionați. Totodată, este urmărită cu interes și de producătorii de ambarcațiuni și vehicule recreaționale din Europa care vor să își extindă aria de reprezentare și în România.
Peste 50 de companii venite din toată țara, care și-au anunțat prezența, vor fi multe premiere absolute Made in Romania, un motiv în plus pentru a petrece câteva ore în labirintul de hobby-uri inedite. Nu vor lipsi școlile de navigație, prestatorii de servicii conexe, produse și accesorii dedicate, camping și lifestyle.

Această prezentare necesită JavaScript.

Un nou hobby va completa lista scurtă dar elevată de activități recreative a evenimentului: aviația ultraușoară. Pentru încurajarea și dezvoltarea acestor activități în mod corect, facem în permanență eforturi.

Și anul acesta va fi oferit acces gratuit grupurilor de copii din clasele 1-8 (organizate și anunțate). Vor fi prezenți și reprezentanți ai Forțelor Navale Române, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență , Camera de Comerț București și Primăria Sector 3.

Hala Laminorului a fost construită în urmă cu 85 de ani si a fost restaurată. Este situată pe B-dul Basarabia nr 256. Organizatorii sunt încântați să fie primii care deschid larg ușile acestui monument arhitectural pentru public, după schimbarea destinației inițiale.

“Deși digitalizarea și migrarea către mediul online este inevitabilă, noi rămânem fideli comunicării directe, a interacțiunii umane, a emoțiilor firești. Vorbim despre hobby-uri nu despre necesități! Este important să vezi fizic un produs, să îl poți atinge, să îl poți testa, să îl poți compara cu alte produse similare, să cunoști vânzătorul, să te informezi corect. Expoziția oferă aceste oportunități. Vă așteptăm cu drag!“ a declarat Ionuț Tudose, organizator al evenimentului.

Programul salonului:
– Joi, de la 10:00 la 18:00;
– Vineri și Sâmbătă de la 10:00 la 19:00

– Duminică de la 10:00 la 17:00.

Tariful este de 30 Lei/persoană.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.