2Normal feat. What’s UP și Emeric Imre, lansează „Regina”!

O nouă surpriză, un nou proiect musical: „Regina” de la 2NormaL&What’s UP & Emeric Imre. O colaborare inedită și o piesa inspirată din „Nebun de alb”.

Eduard Cotoară, solistul 2NormaL, a avut ideea. Un gând mai vechi, din 2020, de a face o piesa inspirată, din „Nebun de alb” s-a materializat abia acum.

Marius Chină de la Sprint Music și What’s UP au fost cuceriți de idee și asa s-a născut colaborarea între 2NormaL & What’s UP & Emeric Imre. „Regina” este un mix musical, cu un sound aparte și un videoclip în aceeași notă.

„What’s UP a avut cel mai mare aport în compoziția piesei alături de colegul său de studio, Alexandru Berehoi, ei sunt cei care au dat sound-ul acestui remake surprinzător”, spun protagoniștii.

„Emeric Imre a primit cu bucurie acestă idee a mea de rejuvenare a piesei ”Nebun de alb” care are cel mai cântat refren al ultimilor 30 de ani de după Revoluție, pentru toate generațiile.

Încercăm să targetăm generația Z și pe cei care vin din urmă. Are un mesaj frumos de dragoste, puternic emoțional și suntem bucuroși să facem parte din acest proiect și de a reorchestra această capodoperă muzicală.

Încă din 2020 de când mi-a venit ideea reorchestrării piesei, Emeric Imre a îmbrățișat-o cu drag pentru că ne leagă o prietenie de foarte multă vreme, încă de când eram mic și am călcat pe urmele marilor artiști și am început să învăț primele piese la chitară.

”Nebun de alb” a fost una dintre primele piese învățate de mine pentru a o cânta și cu vocea și la chitară”, spune Eduard Cotoară care se simte onorat și binecuvântat că va cânta cu cei doi artiști.

Proiectul susținut de Sprint Media Group începe cu această colaborare inedită și se pare că vor urma și alte idei interesante.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.