VIDEO: Dimitri’s Bats au lansat albumul „Monobloc”!

Dimitri’s Bats au lansat în primăvara acestui an cel mai nou material de studio, „Monobloc”, care se regăsește pe toate platformele de distribuție digitală.

Nelipsiți din cluburile bucureștene și din playlisturile radiourilor din Londra, Dimitri’s Bats sunt cel mai fresh produs de export al industriei muzicale românești.

„Monobloc” s-a auzit live, până acum, în Iași (Legend Pub), Chișinău (Artcor) , Galați (Daily Pub), București (Club Control), Sibiu (Oldies Pub), urmând ca în luna mai, să se audă și în cadrul Tallinn Music Week (Estonia) și Juwenalia Festival (Varșovia).

Solistul trupei, Radu Osaciuc, invitatul din matinalul București FM de ieri, a spus că pregătesc și alte date noi pentru un turneu extins.

Dimitri’s Bats este o trupă indie-pop înființată în București în 2017, avându-i ca membri pe Radu Osaciuc (voce), Ana-Maria Wolf (bass), Marius Acsîntoaie (chitară), Andrei Drăgușanu (chitară) și Andrei Costache (tobe).

Dimitri’s Bats au cântat la numeroase festivaluri precum Summer Well, Electric Castle, Catedral Festival, Living Rock Tuzla, au fost headlineri în cadrul showcase-ului Mastering the Music Business și au deschis pentru artiști precum Son Lux (US) și Daria Zawiałow (PL), una dintre cele mai cunoscute artiste poloneze.

Finalul lui 2022 le-a adus două concerte în Varșovia, unde au câștigat concursul Liveurope Music Night și oportunitatea de a cânta în cadrul festivalului Juwenalia (Polonia), în mai 2023.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.