A fost stabilit line-up complet pentru Electric Castle 2023!

Organizatorii celei de-a 9-a ediții Electric Castle confirmă un eveniment spectaculos. Cu Macklemore, The Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, Jamie xx și Peggy Gou în cap de afiș, plus alți peste 300 de artiști în program, Electric Castle rămâne cea mai bună alegere pentru cei care caută muzică live și experiența autentică de festival.

Macklemore este primul artist rap care ajunge headliner la o ediție Electric Castle. A reușit să rămână memorabil de la „Thrift Shop”, single de debut și primul No. 1 în US, și să revină mereu în clasamente cu noi hit-uri ca „Heroes” sau „Same Love”. La primul său concert în România, rapperul vine cu un album proaspăt lansat și cu un show care să compenseze absența de pe scene din ultimii ani.

Jamie xx se alătură The Chemical Brothers și Peggy Gou în categoria headliners EC din muzica electronică. Artistul din spatele fenomenului The xx s-a concentrat în ultimii ani pe cariera solo și este recunoscut ca un expert în improvizații live savurate în cele mai mari festivaluri din lume.

După 10 ani, Morcheeba revine la castel, la fel de relevantă și de carismatică, cu un setlist ce include hit-uri precum „The Sea” sau „Part of the process” dar și materiale de pe Blackest Blue, albumul lansat anul trecut.

Și artiștii britanici Orbital, vin la Electric Castle. După zeci de piese înregistrate, 4 filme pentru care semnează coloana sonoră, mai multe separări și împăcări, Orbital revin în turneu, spre entuziasmul fanilor stilului electro.

Pe lista deschisă de Rezz, Romy și Noga Erez, se adaugă și James Lavelle, fondatorul trupei UNKLE cu care a fost deja prezent în festival, Huey Morgan, fostul membru al trupei Fun Loving Criminals, duo-ul berlinez Booka Shade și canadianul Tiga.

Pentru cei care vor să exploreze o zonă muzicală specială, Boy Harsher, trupa americană de darkwave, inspirată din filmele lui David Lynch, împreună cu Emma Ruth Rundle, una dintre cele mai talentate cantautoare din underground-ul american, pot fi revelațiile EC9.

Se anunță o ediție foarte interesantă și pentru fanii rap și trap. Confirmarea lui Yung Lean în line-up este completată de cei mai buni artiști români din aceste zone muzicale, Ian, Oscar, Șatra BENZ, Specii și Bitză, Nane, Rava, MARKO GLASSX BVCOVIA, Lil Cagulași Macanache.

Până în 12 aprilie, abonamentele Electric Castle rămân la prețul special de 139 de Euro + taxe, cu opțiune de achiziție în rate. Tot la preț special sunt disponibile și bilete pentru o zi, la 55 de Euro + taxe. 

În total, peste 300 de artiști vor fi prezenți, între 19 și 23 iulie, pe domeniul Banffy.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.