Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Avem noi premiere în cinematografe. Keanu Reeves revine într-o nouă misiune în ”John Wick: Capitolul 4”. În productia regizată de Chad Stahelski îi vedem și pe Laurence Fishburne și Bill Skarsgård.

În acest al patrulea capitol al seriei, John Wick pornește împotriva celor mai periculoși adversari. Cu o recompensă tot mai mare oferită oricui îl elimină, are de înfruntat asasini din elita globală, iar lupta îl poartă de la New York la Paris, până la Osaka și Berlin.

Pe Chris Pine și Hugh Grant îi întâlnim în filmul de acțiune ”Dungeons & Dragons: Frăția hoților”. Alături de ei vin Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith și Sophia Lillis.

Un hoț fermecător și banda lui de aventurieri pornesc într-o misiune epică de recuperare a unei relicve pierdute. Lucrurile scapă de sub control atunci când eroii noștri deranjează pe cine nu trebuie.

O dimineață minunată” se vede și în cinematografe, în producția semnată de Mia Hansen-Løve.

Sandra este o tânără mamă care îşi creşte singură fiica. Marea provocare din viaţa familiei este tratamentul tatălui Sandrei, care suferă de o boală degenerativă. 

Și pentru că suntem înaintea sărbătorilor de Paști, în cinematografe aflăm și ultimele aventuri din ”Academia iepurașilor: Paștele e în pericol”. Este o animație cu Friedrich von Thun, Senta Berger, Noah Levi și Elise Eikermann.

Iepurașul Max, primul iepure de la oraș ales să participe la atelierul iepurașilor de Paște, împreună cu prietenii lui, trebuie să-și găsească propria superputere pentru a salva Paștele. ”Academia iepurașilor” aduce pe marile ecrane o poveste plină de aventuri și transmite un mesaj important despre valoarea prieteniei, toleranță și lucrul în echipă.

Acestea sunt noutățile din cinematografe. Avem ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.