VIDEO: Dinamo defileaza la Dej in vreme ce Steaua se stinge la Galati

Otelul Galati si CSA Steaua au deschis etapa din grupa de play-off a ligii a doua cu o confruntare spectaculoasa.

Gazdele au inceput tare meciul, Kehinde Fatai deschizand scorul inca din minutul 14, varful nigerian reusind dubla in minutul 21.

In conditiile in care nu au drept de promovare, stelistii au parut ca joaca intr-un amical in prima repriza, apararea visatoare si cu accente de amatorism a bucurestenilor incasand si al treilea gol in minutul 32 de la Ursu.

Treziti la pauza de Oprita, stelistii au revenit pe tabela, dubla reusita de Bodisteanu in minutele 51 si 59 parand ca inseamna revenirea oaspetilor in joc.
Ultima jumatate de ora nu a consemnat insa decat nervi de ambele parti, gazdele reusind sa obtina o victorie meritata.

Dinamo Bucuresti a fost insa invingatoarea clara a acestei etape, „cainii” inregistrand o victorie la scor de neprezentare in deplasarea de la Dej.

Cu trei goluri marcate de doi jucatori spanioli (Gorka Larrucea in min 27 si Daniel Iglesias in minutele 30 si 77), Dinamo a bifat lejer cele 3 puncte si reuseste ceva ce multi suporteri ai bucurestenilor nu credeau ca se va intampla in acest sezon…Dinamo urca pe loc de baraj in conditiile in care Poli Iasi s-a incurcat acasa cu Gloria Buzau!

Clasament Liga 2:

1. Poli Iasi 44 puncte (loc de promovare direct)
2. CSA Steaua 43 puncte (nu poate promova)
3. Otelul Galati 39 puncte (loc de promovare direct)
4. Dinamo 35 puncte (loc de baraj)
5. Gloria Buzau 33 puncte (loc de baraj)
6. Unirea Dej 32 puncte

Va reamintim, primele două echipe din play-off-ul Ligii a doua vor promova direct în Superligă, în timp ce urmatoarele două vor disputa baraj de promovare cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Superligii.
Steaua nu are drept de promovare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.