VIDEO: MISHA MILLER: „Am scris 18 piese în limba română și o să lansez în toamnă un mini EP”

Misha Miller, tânăra de 27 de ani din Chișinău, a reușit să cucerească atât publicul din România, cât și pe cel de peste hotare. Piesele ei se află în topurile muzicale din mai multe țări, iar planurile ei de viitor sunt la fel de îndrăznețe, după cum ne-a povestit în matinalul București FM.

„Povestea mea a început de mică, de când ascultam eu Backstreet Boys. Părinții au văzut talentul și dragostea pentru muzică, dans și scenă. M-au dus la canto, la pian, la vioară, orice era muzical pe atunci. După asta au urmat festivaluri și concursuri și după am avut o mică pauză. În perioada adolescenței ți se cam interzice să cânți, pentru că vocea este în schimbare. După perioada asta am făcut parte dintr-un proiect de cover-uri, la Chișinău, unde m-a văzut cineva de la Roton, din București, și m-a invitat aici. Am semnat un contract și 10 ani mai târziu sunt aici!”, povestește Misha Miller despre parcursul ei artistic.

Piesa formaţiei Hi-Q, „Un minut”, este prima melodie în limba română lansată de Misha Miller.

„Am primit această piesă și mi-a plăcut foarte mult, îmi plăceau Hi-Q când eram mică. Am tras această piesă, am personalizat-o, am schimbat puțin unele versuri și linii melodice și a ieșit frumos. A fost o responsabilitate destul de mare!”, mărturisește artista despre cea mai recent lansată piesă a ei, un remake după celebra melodie a formației Hi-Q.

„Proiectul meu, la început, a fost gândit mai mult pentru afară și chiar am cucerit multe teritorii. În momentul de față, „Mahala” ocupă locul 5 în UK Dance Chart”, povestește Misha despre succesul pe care îl are și în afara granițelor.

„Am organizat un camp în care am scris 18 piese în limba română și sper să lansez, în toamnă, o parte din ele, într-un mini EP”, anunță Misha Miller.

Misha Miller le pregătește fanilor multe lansări de piese în următoarea perioadă. „Vineri lansăm o piesă alături de Alex Parker, care se numește „I`m a killer”, o piesă care a primit reacții foarte bune de la partenerii noștri din America și Germania”, povestește cu entuziasm Misha.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.