Profesoară din Capitală înjunghiată, în timpul orei, de un elev

O profesoară de la Liceul „Ion Creangă” din sectorul 4, a fost înjunghiată în timpul orei de un elev, informează Poliția Capitalei.

„La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Incidentul a avut loc la începutul orei de japoneză, fără un motiv aparent. Elevul, de 16 ani, nu era cunoscut ca un copil problemă sau agresiv.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, a transmis Poliția.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.