Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”-Un alt transplant hepatic

La Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” s-a efectuat un alt transplant hepatic la pacientul pediatric, ficatul fiind prelevat de la donator viu (familie).

Interventia a fost realizata de o echipa mixta de chirurgi si anestezisti de la Institutul Clinic Fundeni si din clinica de chirurgie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

Echipa de chirurgie de la Institutul Clinic Fundeni a fost formata din Prof. Univ. Dr. Vlad Brasoveanu si dna dr. Doina Hrehoret, iar echipa de chirurgie de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” a fost coordonata de Conf. Univ. Dr. Laura Balanescu, impreuna cu dr. Adrian Cimpeanu si Dr. Andreea Moga.

Echipa de anestezie a fost formata din dna dr. Fota Ruxandra si de dr. Florin Rusu, sef de sectie Anestezie si Terapie Intensiva SCUC „Grigore Alexandrescu”, impreuna cu Dr. Alexandru Baetu si dr. Diana Popa.

In prezent, pacientul in varsta de 14 ani se afla in sectia de terapie intensiva, este stabil, detubat, cu analize in limite normale.

Va vom informa periodic cu privire la evolutia pacientului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.