VIDEO: Oana Ioniță – „Suntem la a opta ediție Dance Motion, o ediție extraordinară!”

De la îmbunătățirea coordonării și a flexibilității, la dezvoltarea abilităților de comunicare și încredere în sine, dansul poate fi o modalitate minunată prin care copiii să își dezvolte abilitățile și să se distreze în același timp.

Asta își dorește și Oana Ioniță, invitata matinalului București FM, care a ajuns la ediția a opta a programului de pregătire pentru copii, Dance Motion.

„Suntem la a opta ediție Dance Motion-Infinite, care începe mâine dimineață. O ediție extraordinară, așa cum i-am obișnuit pe toți cei care iubesc dansul. Avem copii din toată țară, iar anul ăsta așteptăm și o delegație din Italia, cu profesori de talie internațională, astfel încât toți copiii care vin în această săptămână intensivă să prezinte un spectacol”, povestește Oana Ioniță.

„Spectacolul de final va avea loc săptămâna viitoare, vineri, de la ora 13:00, la Sala Gloria, în Teatrul Metropolis. Anul ăsta ne-am gândit să conectăm totul într-un infinit al dansului și să-l prelungim așa cum ne-am dori noi să arate acest viitor al dansului”, adaugă Ioniță.

„Mă bucur că anul ăsta avem foarte mulți copii care sunt interesați să se dezvolte în domeniul dansului și vin să cunoască mai multe, dar care nu sunt deja la școala mea de dans”.

„De fiecare dată facem o selecție destul de amănunțită atunci când vine vorba de copiii care participă la acest program intensiv. Acești copii pot ajunge pe marile scene din străinătate, pentru că și noi avem un nivel ridicat de pregătire”, notează Oana Ioniță.

„Rezonez așa de mult cu proiectele pe care le fac și simt că fac parte din sufletul meu, încât îmi dau viață. Am chiar și un proiect cu București FM. Organizăm un concurs de street dance, în mai, la Mall Vitan”, povestește cu entuziasm Oana Ioniță.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.