VIDEO: Teo Ioniță – „Sunt un băiat care face stand-up”

A fost 1 aprilie, adică ziua în care dacă cineva îți spune că ai șiretul dezlegat, nu verifici orice ar fi. Studenții din Generația Z s-au gândit că acesta este cel mai bun prilej să te facă să râzi din nou, așa că au adus un specialist în descrețitul frunților, pe Teo Ioniță, newcomer în stand-up.

Teo are are 20 de ani, dar face stand-up de la 16, încă din liceu. A mărturisit că ceea ce l-a determinat să apuce acest drum a fost un set de glume al unui comediant, difuzat la o emisiune de umor.

Și-a început cariera făcând glume despre excursii cu clasa, în general despre viața de liceu, apoi a început să „dea foarte mult din casă”, vorbea despre peripețiile lui și întâmplările de acasă – „Noi mergeam în excursie doar la Eforie, așa că avem doar magneți cu Eforie Nord și Eforie Sud”.

Teo ne-a povestit mai multe și despre experiența lui cu scena. Ne-a spus că la primul show bătăile inimii au fost cele mai puternice, dar și despre emoțiile momentului – „Nu ai cum să scapi de emoții…simți că trăiești”.

Acum, cu mai multă experiență, ne mărturisește că înainte de a intra pe scenă își recitește glumele, chiar dacă este sigur pe ele – „Stând pe scenă, se creează a doua lume, știindu-ți glumele, vorbele curg dinadins, creierul e liber”.

În interviu a venit vorba și despre publicul prezent la show-uri, iar Teo ne-a mărturisit că uneori se simte descurajat de atitudinile oamenilor din public și îi descrie drept „oameni cu fețe dubioase, care se uită dubios și întrebător la tine”. Deși nu ai crede, invitatului nostru îi este „frică să nu devină neamuzant” în interacțiunea cu publicul.

Acesta ne-a spus că frica lui poate veni și din faptul că „atunci când sunt pe scenă am în față public, atunci când sunt pe scenă dacă nu ar mai fi reflectoarele pornite aș avea în față oameni”.

Am aflat mai multe și despre cum este Teo Ioniță când nu se află pe o scenă sau într-un club de comedie și ne-a spus că „a devenit propria mămică” – când se plictisește se apucă să facă curat, să bage haine la spălat – iată că se pricepe la mult mai mult decât la a spune glume.

Mai departe în emisiune Anne Cuțăr, Mădălina Bolache și Cornel Munteanu au comentat știri amuzante și au vorbit despre tradiții de 1 aprilie, dar am auzit și ce au de spus câțiva reprezentanți ai Generației Z – glume seci, replici de agățat și, evident, farse de 1 aprilie.

Cu Rebeca Manea s-a dat drumul la un concurs de glume proaste – nu chiar atât de proaste pentru că noi ne-am amuzant copios în studio, apoi am venit cu o recomandare de o piesă de teatru.

Dacă vrei și tu să râzi la glume și de râsul molipsitor al studenților din Generația Z, poți asculta și viziona episodul integral pe pagina de Youtube BucureștiFM (98,3).

Noi revenim în fiecare vineri, de la 21:00, pentru a te face să râzi în continuare, dar și cu subiecte noi și interesante, pe care sigur nu vrei să le ratezi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.