Amenzi de peste 50.000 de lei în urma controalelor derulate în București!

Peste 1.300 de kilograme de pește au fost confiscate în urma unor ample controale făcute în opt piețe din București. În urma controalelor, toți cei 8 agenți economici verificați au fost amendați cu 53.000 de lei, potrivit TVR.ro.

Produsele au fost trimise către unități de neutralizare autorizate. Printre neregulile găsite se numără: lipsa documentelor de identificare a provenienței mărfii, activități de procesare neanunțate și mijloace de transport fără autorizație.

Cetățenii pot sesiza orice nereguli privind siguranța alimentelor la numărul de telefon 0800.826.787.

„La data de 6 aprilie, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul specialiştilor din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor – Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti, precum şi lucrători din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Bucureşti-Ilfov, au organizat şi desfăşurat controale economico-financiare asupra activităţii comerciale a opt societăţi de pe raza Municipiului Bucureşti care au ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al peştelui, în contextul Sărbătorilor Pascale”, informează DGPMB.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.