VIDEO: FCSB remizează la Cluj. Farul se îndepărtează în clasament!

CFR Cluj și FCSB au oferit unul dintre cele mai frumoase și mai „vii” partide din acest campionat, ambele echipe dovedind în această seară nu numai că-și respectă blazonul ci și că se luptă pentru a rămâne în cursa pentru titlul de campioană!

Victoria obținută de Farul condus de Hagi în fața Craiovei a pus o presiune enormă pe ambele combatante din aceasta seară, atât ardelenii cât și bucureștenii având nevoie de o victorie ca de aer.

Iar asta s-a văzut încă din primele minute, gazdele atacând în valuri, atitudine total atipică pentru echipa condusă de Dan Petrescu, însă câștigătoare, dovadă fiind deschiderea timpurie de scor reușită de Birligea în minutul 19.

Bucureștenii nu au reușit decât să se apere în prima parte a jocului, prima lor ocazie venind târziu, exact înainte de pauză, atunci când Miculescu a ratat din doar câțiva metri.

Pauza a fost însă un sfetnic bun pentru jucătorii cipriotului Charalampous, FCSB adjudecandu-și partea a doua a partidei, golul egalizator reușit de Florinel Coman (min 67) direct din lovitură liberă fiind nu doar o bijuterie de execuție ci și concretizarea jocului ofensiv mai bun al bucureștenilor.

Iar meciul a continuat să fie extrem de atractiv până la final, ambele echipe trecând pe rând pe lângă desprinderea pe tabelă prin Yeaboah (min 86) pentru CFR respectiv Omrani (min 91 gol anulat pentru offside).

CFR și FCSB remizează așadar, 1 la 1, acesta rezultatul rezultatul perfect pentru Farul, care se distanțează în clasament.

Meciurile etapei a treia din play-off:
Farul – Universitatea Craiova 3-2
CFR Cluj – FCSB 1-1
Luni 20:30 Sepsi – Rapid

Clasament play-off Superliga:
1) Farul 39 puncte (3 meciuri disputate)
2) CFR Cluj 35 puncte (3 meciuri disputate)
3) FCSB 34 puncte (3 meciuri disputate)
4) Craiova 29 puncte (3 meciuri disputate)
5) Rapid 28 puncte (2 meciuri disputate)
6) Sepsi 21 puncte (2 meciuri disputate)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.