Concert Caritabil Pascal, la Ateneul Român

foto: Adriana Baciu

Alina Sorescu, Marcel Pavel şi Paula Seling vor cânta marţi, de la ora 19.00, în Sala Mare a Ateneului Român, la Concertul Caritabil Pascal.

Potrivit organizatorilor, pe scenă vor urca, de asemenea, soprana Silvia Micu, tenorul Vlad Miriţă, Corul Armonia în acompaniamentul Orchestrei Simfonice Valahia, sub conducerea unuia dintre cei mai apreciaţi dirijori şi aranjori internaţionali, maestrul Matthew Freeman.

Proiectul caritabil, iniţiat de Alina Sorescu, sub egida Fundaţiei Ringier România, le va oferi melomanilor privilegiul de a se bucura de un periplu muzical înălţător, plin de emoţie şi sensibilitate, în ton cu specificul sărbătorilor pascale.

Programul muzical al serii va cuprinde partituri celebre, arii de operă, melodii pop, prelucrate şi orchestrate, interpretări pop-opera, dar şi cântece cu temă religioasă menite să introducă publicul în atmosfera celei mai mari sărbători creştine, sărbătoarea Paştelui.

Profiturile realizate în urma vânzării biletelor vor fi redirecţionate către campania „Grijă pentru nou-născuţi”.

„Susţin campania ‘Grija pentru nou-născuţi’ derulată de Fundaţia Ringier, care îşi propune să doteze secţia de Neonatologie a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii ‘Marie Sklodowska Curie’ din Bucureşti cu un sistem modern de livrare a oxidului nitric, vital pentru nou-născuţii internaţi”, spune Alina Sorescu într-un mesaj postat pe pagina de socializare a organizatorului evenimentului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.