VIDEO: Rapidul deraiază la Sepsi

Rapid a fost în deplasarea de la Sfantu Gheorghe orice, numai rapid nu!
Echipa condusă de Adrian Mutu a fost de recunoscut, efervescența ofensivă și creativitatea din primele două etape ale play-off-ului lipsind cu desăvârșire, jocul tern și fară idei ducând la o posesie sterilă a vișiniilor, care au fost depășiți de gazde la toate capitolele importante.

Astfel, Sepsi a avut nu mai puțin de 13 ocazii, față de doar 7 ale vișiniilor, gazdele au tras de 6 ori pe spațiul porții adverse față de doar 2 șuturi ale rapidiștilor, și au dominat copios și la capitolul cornere (7 față de doar 1 al bucureștenilor) și la deposedări (18 fata de 11).

Sepsi a fost echipa mai matură, mai implicată și care a arătat că știe ce trebuie să facă pentru a obține cele 3 puncte!

Ambele reprize au fost „adjudecate” dealtfel de către ardeleni, Tudorie deschizând scorul în minutul 26 după pasa lui Rodriguez, Stefanescu punctând pentru 2 la 0 în minutul 86 după assist-ul lui Rondon.

Rapidul a avut șansa să „dreagă busuiocul” pe final, când a beneficiat de un penalty însă Sapunaru a trimis balonul în peluză.

Rapidul capotează așadar și probabil încheie astfel orice scenariu privitor la accederea la locurile de podium ale actualei ediții a Superligii în vreme ce Sepsi reușește prima victorie din acest play-off, după ce în precedentele etape suferise doua înfrângeri.

Meciurile etapei a treia din play-off:
Farul – Universitatea Craiova 3-2
CFR Cluj – FCSB 1-1
Sepsi – Rapid 2-0

Clasament play-off Superliga:
1) Farul 39 puncte (3 meciuri disputate)
2) CFR Cluj 35 puncte (3 meciuri disputate)
3) FCSB 34 puncte (3 meciuri disputate)
4) Craiova 29 puncte (3 meciuri disputate)
5) Rapid 28 puncte (3 meciuri disputate)
6) Sepsi 24 puncte (3 meciuri disputate)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.